Concertkaartjes veilig kopen
Waar kun je veilig kaarten voor concerten, theatervoorstellingen en voetbal kopen en waar bestlist niet? De antwoorden zijn terug te vinden op de website www.weetwaarjekoopt.nl. Deze website is enkele jaren geleden door artiesten en officiele-kaartverkopers opgezet om de verkoop van kaarten met woekerwinsten te voorkomen.


Voor info terug naar
mooiweer@ish.nl

Den Haag, 14 februari 2018

Harrie Jekkers "Achter De Duinen" - Koninklijke Schouwburg Den Haag

Harrie Jekkers speelt solo-cabaretvoorstellingen exclusief in Koninklijke Schouwburg Den Haag
Jekkers na 23 jaar terug in het theater met nieuwe solovoorstelling

Harrie Jekkers staat vanaf september 2018 met een nieuwe cabaretvoorstelling exclusief in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Paul van Vliet, die ruim zes jaar bezoekers uit het hele land op de zondagmiddag naar Den Haag trok. Jekkers start zijn serie zondagmiddagbespelingen op 30 september 2018. De voorstelling draagt de titel Achter de duinen. Het is voor het eerst sinds 23 jaar dat de in Den Haag geboren en getogen cabaretier weer in een solo-cabaretvoorstelling te zien is.
De landelijke kaartverkoop voor Achter de duinen start op woensdag 14 februari via www.hnt.nl

Jekkers: ‘’Toen ik het verzoek kreeg om Paul van Vliet op te volgen op zondagmiddag in de Koninklijke Schouwburg, wist ik meteen dat ik het ging doen. Ik vond het een enorme eer om de Nestor van het Nederlands cabaret op te volgen en vooral om dat te doen in de schouwburg waar ik als kind vroeger voorbij fietste en aan mij vader vroeg: ‘Waarom is die schouwburg eigenlijk Koninklijk?’ ‘Omdat de Koningin daar altijd naar toneel gaat kijken’, zei hij, ‘dus dat is niks voor ons.’’’

Achter de duinen
In Achter de Duinen vertelt Jekkers middels liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier en over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven. Maar de voorstelling zal niet blijven steken in nostalgie over de veilige vijftiger jaren toen vader nog zorgde voor brood op de plank dat door moeder werd besmeerd, belegd en in vier stukjes werd gesneden. Het Den Haag dat door de jaren veranderde komt ook ruim aan bod.

Cabaret
Jekkers is met Klein Orkest momenteel in de theaters te zien met de muziekvoorstelling Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug. In het nieuwe programma Achter de Duinen treedt hij weer op als solocabaretier en begeleidt hij zichzelf op keyboard en gitaar. Hij vertelt zijn verhalen voor het eerst sinds lange tijd op de gebruikelijke Jekkers-manier met een lach, een traan en een korrel zout.

Voor info de kassa van de Koninklijke Schouwburg: 0900-3456789 of DEZE LINK


Foto: © Maarten Ederveen

Grote Zaal - Alle voorstellingen op zondagen met aanvang 15.30 uur
Alle voorstellingen zijn UITVERKOCHT

30 september 2018

7 oktober 2018

11 november 2018
18 november 2018

2 december 2018
9 december 2018


Hilversum, februari 2018

www.bvmooiweer.nl
info: mooiweer@ish.nl
.. ........035 62 18 741